November 19, 2011

Feeling not well





Salam semua.. Selamat berhujung minggu di hari Sabtu.. Hari ni selsema sikit.. nak demam pun ada.. sesak nafas pun ada.. tido pun tak bape nak lena sebab idung tersumbat.. sobs sobs.. Memang tak selesa langsung nak duduk hari ni.. owh.. Mungkin sebab cuaca da tak menentu sekarang ni.. hujan panas hujan panas.. tapi dikuatkan jugak semangat untuk menghupdate hari ni.. Semangat tak??semangat tak?? oyeah!! here we go!!

Minggu ni diharap penuh dengan keceriaan sebab nak sambut 2PM datang Malaysia.. They now is just next to our country that is Singapore!! everyone.. clap your hand.. hehe.. Sedih, sesi Hi 5 hanya dengan 300 fan yang bertuah sahaja both for Singapore and Malaysia.. Indonesia, I'm not sure.. Nak sambut kat airport tak tahu kat mane.. hari ni plan nak wat banner atau plain card pun tak jadi sebab sakit punya pasal.. uuwaaa!! semoga saya cepat sembuh.. tsk tsk..


Baby Woo arrived at Singapore! Stylo & Awesome..


Jom cuci mata sikit.. LOL..





Tadi bukak Facebook ramai gila yang menghadiri sesi Hi 5 dekat Singapore.. Untung la diorang wat dekat mall, walaupun tak leh nak Hi 5 tapi atleast leh tengok muka dari jauh.. tsk tsk.. kat sini tak pasti lah plak.. Pihak penganjur takde bagi info pape pun.. huhu.. Jom kita tengok sesi Hi 5 diorang kat sana.. Meriah doh..


Held at Jurong Point, Singapore..


They are here..


Lucky Hottest..=(


Woodong Ang Ang!!


Bertuah sungguh mereka kan.. Konsert berlangsung malam ni 19 Nov 2011 at 7 PM.. Singapore Hottest, are you ready?!! Can't wait for this 25 Nov.. Concert is around the corner! Wow.. I need to cheer up atleast.. Common girl.. you can do it! Fighting!

Everyone Put Your Hands Up!!



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥