November 14, 2011

Lee Teuk Kang Sora





Salam semua.. Hari ni da hari Isnin.. begitu cepat masa berlalu kan.. Tak lama lagi nak sambut tahun baru 2012.. uhuhu.. Sebut pasal tahun baru nak cerita sikit pasal benda baru.. ahaha.. takde la baru sangat tapi mereka berdua baru sahaja terpilih untuk rancangan kahwin olok olok kat tv iaitu Lee Teuk dan Kang Sora dalam We Got Married musim baru.. ehehe.. Oleh kerana musim Khuntoria dan Yongseo couple dah berakhir, episod kali ni bersambung dengan couple baru ni.. klu tak silap baru habis dengan episode 5 sekarang..

Sape tak kenal Leeteuk angkat kaki?? sila menari Mr Simple sekarang.. ahaha.. Sebut pasal SUJU seluruh dunia tahu malah group ni dah dilabel artis global ASIA oleh negara mereka sendiri.. wow.. Berkisah pasal We Got Married ni.. Memang banyak2 ahli dalam SUJU ni Lee Teuk jela yang minat kot.. sebab ape.. sebab die la leader yang paling cute dan lucu sekali.. Satu saya suka pasal Leeteuk.. klu dia senyum atau gelak, yang tak lucu pun jadi lucu.. LOL.. Funny guy.. Masa dia senyum kuar lesung pipit yang comel tu.. LOL.. sorry, angau jap..


shomel.. ^^ lesung pipit idaman..


Kang Sora plak, sape yang kenal angkat tangan?? saya tak kenal.. opss.. serius memula tengok sape la pompuan ni??cane leh couple ngan Lee Teuk?? cantik ke?? uhuhu.. Tapi da tengok episode satu sampai 5 baru la kenal Sora ni.. Not bad.. cantik.. Serius, sape yang minat rancangan ni kene tengok dulu Sora ni macam mana barula korang boleh minat.. ahaha.. Da macam excited gila nak tengok diorang duduk serumah, masak sama2, dinner same2.. LOL..


Kang Sora


First episode memang lucu gila.. Lee Teuk siap buat kad bagitau yang dia da kawin.. Pastu tetiba dalam tu ada G.NA panggil Lee Teuk 'oppa'?? apakah?? LOL.. serius muka G.NA tu macam mak cik2 tapi rupa2 nya umo dia muda dari Lee Teuk?? pengsan jap.. Lee Teuk baru 28 nampak muda gila tapi klu G.na tu tak taulah umo bape.. 25?? uhuhu.. Yang kelakar member lain pun ada pastu mintak Lee Teuk cari nama panggilan untuk Sora.. Lee Teuk call her 'Baby Princess' and she call him 'Prince'.. kekeke.. Lucu ngat! tergelak sorang sorang tengok citer ni.. Bab paling best masa makan malam dan Lee Teuk kene nyanyi depan 'wife' die.. talented jugak teukie ni..

Lepas tengok citer ni barulah kenal Leeteuk ni macam mana.. In personal.. Jiwang doh.. Caring dan lucu sangat.. Renungan Lee Teuk dekat Sora manja gila.. Comel..

Let see some of their shot


Teukie waiting for Sora say 'Prince' to him.. kekeke.. ^^


Romantic scene..


So now, after watching this, I would like to see more.. I can see that Lee Teuk is very caring and good husband in future.. Dapat husband macam dia mesti bahagia.. LOL.. So, u guys better see them together for brand new episode of We Got Married.. I prefer DIMPLE COUPLE than WOOJUNG couple.. Sometimes feel annoying seeing Eunjung face.. didn't like her.. LOL..

Dimple Couple fighting!!






You can watch it here..


They are totally cute and funny.. Mani2 cuaheyo!! Lee Teuk & Sora shi, Fighting!!


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥