November 01, 2011

Full House~



Full House


Salam NOVEMBER untuk semua.. Hari ni takde citer nak kongsi tapi citer2 lama adalah.. heheh.. Sekarang Ntv7 da tayang balik drama Full House.. Sonok gila tengok citer tu.. Rain & Hye Kyo is the best couple.. Loving dan comel2 kiut gitu.. Klakar lor.. Sweet sangat mereka berdua.. Wuuuu.. Tau tak, minat Rain dan Hye Kyo dalam citer ni jer.. Drama2 lain lakonan mereka tak berminat nak tengok.. Kenapa ek?? sebab pasangan mereka dalam citer lain tak secocok kot.. aih, ngada ngat.. haha.. Hye Kyo ni sangat comel sebab setiap episode mesti baju2 dan rambut dia pakai dan buat tu cantik2.. Tak jemu tengok.. Jeles ngat! >.<


Beautiful..


Comey!


Klip rambut sangat cute.. uhuhu..


Kenapa suka citer Full House walaupun da tengok berjuta2 lemon pon??

- Sebab utama jalan citer yang best.. Lucu, klakar dan comel..
- Prefer romantik komedi dari citer Romantik, perang2, citer zaman dulu, kisah keluarga dan sebagainya.. ngeh2..
- Suka tengok Rain & Hye Kyo
- Watak pompuan yang second tu suka tengok gak.. Dia belakon citer Gumiho.. Best citer tuh.. LOL.. Hero 2nd pon hensem..
- Waktu sedih memang sedih gila tapi waktu lucu nak tergelak guling guling.. LOL..
- Lagu tema citer ni semua best2 dan sedap didengar.. siap drama kita amik wat background music lagi.. hehe..
- Happy Ending
- Dan banyak2 lagi..


Suka style rambut cam gini..


Sempoi..


That's all.. Jom layan citer Full House untuk kali yang ke.....??? ehehe.. saya 10 kot.. Anyeong!!


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥