November 23, 2011

Shoutmix Baru??



Salam semua.. Sape yang da guna Shoutmix versi baru ni? sekarang bila blogwalking mesti ada yang letak shoutmix baru ni.. agak tak reti la nak guna.. memang tak reti pown.. kene sign up dulu guna email pastu cam biasa kene buat verification.. uhuhu.. tapi serius tak reti nak guna.. uhuk.. cane nak letak link blog? korang reti tak? ehehe.. Tapi nasihat saya kepada pengguna pengguna blog.. cewah.. tolong gunakan shoutmix lama.. lagi senang dan cepat kot.. nak nak time internet cam siput kan.. lagi lagi yang nak rush wat keje rumah, assignment berlambak tak siap, nak mengasuh budak kecik, nak masak, nak mandi.. opss.. macam macam la kan.. I prefer yang lama la.. depends on you.. which one you prefer??




Sesiapa yang da guna boleh la kongsi kebaikan dan keburukan menggunakan shoutmix yang baru ni sebab mesti korang rasa susah kan bila nak blogwalking pastu orang guna shoutmix baru ni kan?? kan?? ke saya je yang tak reti guna.. uhuhu.. Anyeong!



P/s: Oh, yer.. sesape yang berminat leh la daftar shoutmix baru ni kat sini..


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥