September 11, 2015

Blog Tanpa Internet




Assalamualaikum & Hi







Oh, rindunya dekat blog ni.. blog tanpa internet ibarat hidup tanpa nyawa.. hehe.. Bayangkan tengah tengah syok nak edit ubah blog tetiba internet kene potong.. dalam hati *apekejadah semua ini?? seb bek tak wat edisi siasat syok sendiri.. haha.. malangnya selepas 2 3 4 hari baru dapat sambung balik.. oh.. sadisnyer citer hamba.. takpe takpe, benda dah berlalu kan.. kite lupakan ajer.. kite ENJOY!!!!

Oleh kerana internet da dapat balik jadi kite sambung balik edit blog.. entah kenape masalah coding nuffnang tetiba muncul.. ingatkan salah coding html ke ape.. rupa rupanya masalah coding nuffnang.. ada sesape boleh bantu?? huhuhu.. *nak nanges jap.. takkan nak tukar advertisement lain kot.. blog ni bukan blog pemes pn.. lagipun benda alah nuffnang tu je yang saya tahu.. haha.. *ayat sedih lagi.. takpelah.. t kite cuba godek godek lagi ape masalah sebenar.. someone.. PLEASE HELP ME!!

Okes, dalam sedih sedih tu ada berita gembira tau.. blog ni da berubah wajah lagi.. last time kemain "I SWEAR" lagi da tak nak tukar tukar rupa rupanya tuan blog ni memang takde keje.. bukan ape, memula ingat masalah coding dalam blog sebab tu tukar tukar last skali hamik ko, abis jadi blog baru betukar wajah gitu.. Dulu purplelicious sekarang orange limau macam tu.. haha.. ape kata anda?? hehe.. Template still same amik Simple Template cuma tukar kaler dan ubah sikit sikit.. Klu ada ternampak ketidaksempurnaan tu maaf dipinta sebab mungkin dalam pembikinan lagi.. haha.. kekadang masalah internet atau lambat loading.. Jadi pakat pakat bersabar yer.. 

Alhamdulillah.. hari ni da masuk hari JUMAAT balik.. cepat kan masa berlalu.. da tak lama nak sambut hari raya Aidiladha pulak.. seronok la makan daging makcik makcik abang adik kakak kan.. hehe.. Ok lah, selamat bergembira di hari Jumaat yang mulia ini.. 

Bye!!









Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥