September 18, 2015

Burger Pasar Malam




Assalamualaikum & Hi


Burger beli pasar malam


Da lama rasanya tak merasa burger yang biasa jual kt tepi jalan.. kawasan flat ni pulak memang jarang nak nampak kedai burger rasanya memang takde pun.. yang ada tu dah kene rombak tak tahu mane pindah.. haha.. Oleh kerana malam Jumaat kat sini ada pasar malam jadi kita terjah kedai burger kebetulan selit punya selit ada satu kedai burger yang ada.. sadis betul nak beli burger pun susah.. haha.. nak beli daging goreng kat rumah plak pesen pemalas punya orang.. Jadi kita sabor ajelah.. haha.. Kali ni beli burger daging biasa.. nak special nanti lama plak menunggu.. tak larat rasa.. haha..

Cepat pulak masuk hari Jumaat yer.. minggu depan da raya haji.. yeay! cuti panjang lagi.. Kenyang makan tadi pun masih terasa.. rasanya kali ni save sikit beli kat pasar malam sebab takde beli air.. pastu takde beli double double macam sebelum ni.. klu sebelum ni nak nasi la, mee sup la, hot dog, ayam goreng, air coconut shake.. yelah, ape je yang takde kt pasar malam tu.. bleh bilang.. sume ada.. haha.. rambang mata.. duit pun melayang begitu sahaja.. wow..

Oh ye, tadi ada bli dress labuh ngan baju kelawar wat tido.. Dress tu bleh la wat raya.. memang labuh betul betul dekat paras kaki.. seb baik tak singkat.. labuh takpe lagi.. masa angkat tengok try kat badan elok je labuh die, sekali sarung da jadi singkat beb.. kene hati hati bli kt pasar malam sebab kat sana takde tempat try, nak tukar lagi la susah.. dugaan.. tapi puas hati sebab dress tu tak singkat dan baju kelawar tu pun memang best pakai.. tak nyesal beli.. hehe..


Ok, habis citer pasar malam.. lepas ni nak sambung makan lagi.. pulak dahhhhh.. hehe..
Bye!!







Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥