September 24, 2015

Salam Aidiladha




Assalamualaikum & Hi


Selamat menyambut hari raya Aidiladha buat seluruh umat islam di Malaysia.. Seronok klu teringat raya korban masa kecik kecik dulu.. Pagi2 lagi ikut ayah g tengok orang sembelih lembu tapi tak berani g dekat sebab takoot tengok lembu kene sembelih.. darah memancut mancut banyak giler.. sahkan nak tengok lembu, tengok ayam kene sembelih pun takut.. haha.. tu masa budak budak la, sekarang memang jarang tengok orang sembelih ayam atau lembu.. mmmbekkkkk.. erkk.. 

Paling best dapat banyak daging dari jiran jiran pastu boleh masak macam macam guna resepi daging jer.. dulu mak masak memang tiptop superb.. sume jenis masakan sedap esp time raya haji ni sebab ada daging.. waa.. penuh peti wa cakap lu.. wiwiwi.. sweetnyer masa kecik kecik kan..






Selamat menjalani ibadah korban esok untuk sesiapa yang ada buat korban.. semoga ibadah kita diterima Allah.. Amin.. Kepada yang bercuti panjang tu manfaatkan cuti anda bersama keluarga tersayang.. esok plan tak tahu macam mane lagi sebab tahun ni beraya kat KL.. hahaha.. *nak sedih ke nak ketawa ni.. heheh..

Bye!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥