September 26, 2015

Friday Breakfast



Assalamualaikum & Hi



Selamat berhujung minggu semua.. masih bercuti di kampung ke.. wah wah wah.. seronoknyer.. Ok lah, tak nak jeles ngan korang sebab kita pun ada sebab nak bagi korang jeles.. semalam kite enjoy g tengok wayang, karaoke dan makan sedap sedap sampai meletop perut.. *mesti takde yang jeles pun.. haha..

Oleh kerana cuti dah mintak 2 hari jadi guna la cuti yang ada tu g jalan jalan.. dari duk umah je bosan gak kan.. hehe.. nak jalan jauh tak cukup ongkos jadi jalan area KL je mampu.. kau mampu? haha.. Ok, perjalanan singkat ke KL memakan masa tak sampai 20 minit pun, siap park motor dalam mall kendian kuar cari kedai makan yang mana bukak.. Masa tu tak ramai orang lagi dalam kul 10 pagi.. terjumpa kedai mamak jadi orderlah roti canai dan tea o ais.. Dah lama sebenarnya tak merasa sarapan pagi macam ni.. selalu kat opis makan nasi goreng, mee goreng, nasi lemak je.. kali ni order roti canai pulak.. Alhamdulillah, tercapai nak sarapan pagi dengan roti canai.. haha

Orang lain sibuk meratah daging daging korban kita kat KL ni mampu makan ala kadar je.. tu pun nasib baik ada yang bukak kedai nak meniaga.. cari rezeki katakan.. syukur.. syukur selalu.. hehe..



Taraaaaaa.. Roti Canai Telur satuuu..



Tea O Ais


Amacam dengan breakfast korang raya haji ni.. jangan tunjuk menu menu daging  raya haji anda.. kang ada yang kene ngap! hehe..


Bye!!






Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥