September 15, 2015

Hungry Me




Assalamualaikum & Hi





Kisah hari ini bermula dengan bangun awal pagi.. entah kenapa awal plak bangun hari ni padahal malam ni keje shift!! esok pulak OT hari Malaysia.. tak pasal pasal tak cukup tido nanti.. haha..

Alkisahnya, semalam jerebu teruk sampaikan nak beli makan malam pun tak de selera walaupun lapar.. hukhuk.. nak masak plak malas.. jadi tahan jela kelaparan yang ada tu.. seb bek tengah ari dah makan berat.. tapi elok jugak diet di malam hari kan.. *sedapkan hati mak.. Mungkin lah sebab menahan lapar semalam jadi hari ni bangun awal, siap siap mandi, basuh kain yang dah seminggu kemudian masak cari benda ape yang nak dimasak.. Jadi, ada stok bubur ayam knorr yang disimpan untuk diguna waktu kebulur esp waktu malam.. Masak jelah yang tu.. nak upload gambar kat sini tak sampai hati sebab tak cantik pun rupanya asalkan bole dimakan.. Alhamdulillah.. 

Selangor KL tengah darurat jerebu.. agak agak kedai makan bukak tak? huhu.. Harap harap cepatlah beransur pulih jerebu ni ye.. In Sya Allah.. Amin..

Bercakap pasal lapar ni kan.. da lama rasa tak makan sedap sedap contoh Pizza, Steamboat.. Tunggu jela gaji yang tak bape hari je lagi.. untung nasib dapat la makan.. dan klu dah tak jerebu.. hehe.. Klu dapat ice cream petang petang ni pun best jugak kan.. tadi terlintas pulak nak makan pisang goreng.. biasala, time darurat ni la macam macam nak makan.. Ya Allah, pulihkan balik bumi Malaysia.. 







Ok, itu saja diari 15 September.. Harap harap hujan turun malam ni.. Amin..






Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥