September 21, 2015

Tahniah Lisa & Yusry




Assalamualaikum & Hi



Tak terlambat rasanya nak ucap tahniah buat pasangan selebriti terkenal Malaysia, Yusry & Lisa Surihani atas kelahiran baby baru, dapat gegurl uolls.. kenapa sebelum ni orang duk sibuk cakap kembar? peliks.. haha.. Baby ni lahir pada 15 September, sehari sebelum Hari Malaysia dan berat baby 3.4 Kg.. berat tu.. baby pun nampak sihat dan comelss.. Alhamdulillah dua dua selamat selepas bertarung nyawa nak hidup.. not sure bersalin normal ke tak.. hehe..

BTW, mesti ramai peminat mereka teruja nak tahu nama anak mereka kan.. yelah, dua dua mak pak selebriti kan.. mesti la tak saba saba gitu.. dikatakan nama akan official lepas 7 hari.. saba nah.. Mungkin akan jadi bahan bualan orang jugak jika nama ni tak disukai ramai.. biasalah, keyboard warriors.. hehe.. Mungkin kah juga baby ni akan jadi pesaing tetap Aishah Dhia Rana ngan Lara Alana?? nak nanana jugak ke?? kita tunggu jela official dari mereka.. hehe.. 



So sweet sweet gitu..


Congratulations for both.. Be a good parents to a kids.. Cabaran nak membesarkan anak adalah satu tugas besar.. Moga moga bertabahlah wahai ibu dan bapa.. hehe.. 



Sekian,Adiossaaahhhhhhhh





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥