June 01, 2015

Hello June!!




Assalamualaikum & Hi








Selamat datang bulan June! 


Ada da mula bz dengan persiapan raya ke.. hehe.. bulan puasa pun tak masuk lagi akak oi.. tapi ape salahnyer buat persiapan awal kan.. tak nak pening pening buat kerja last minit.. Rancang perjalanan supaya semua selamat.. haha.. Ada yang da rancang tu tema nak warna ape, baju design mane, langsir nak tukar ke, biskut raya bape jenis nak buat.. haa.. jangan main main.. raya setahun sekali jer tau.. hehe.. pening mak mak kat rumah tu yer.. Papepun, plan lu sikit sikit k.. takut plan jer tapi tak jadi.. ngehngehngeh.. 


Bulan Jun ni ada surprise lagi bile minyak da naik lagi 10 sen.. ohohoiiii.. Yang pakai kete tu memang terasa pedih dan ngilu la kan sebab nak cover minyak lagi, GST lagi.. yang naik motor apetah lagi.. gaji ciput makin ciput jadinya.. tak semua orang senang oii.. *keje bibik indon gak yang naik gaji .. adoi.. This is Malaysia k.. Sila gunakan hashtag Malaysiamasihaman okey.. huhuhu..


Papepun kuatkan stamina dan jaga kesihatan sebab da tak lama da nak puasa kan.. Bulan depan da nak raya!! Yeay!! 



OKEH.. JOM GUNA AYAT KIPIDAP!! LOL





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥