June 30, 2015

Every goodbye brings a new hello..




Assalamualaikum & Hi





Salam 13 Ramadhan.. Cepatnyer masa berlalu da nak masuk 2 Minggu kita berpuasa kan.. Alhamdulillah.. Hari ni da nak say Goodbye to June dan Welcome July dah.. Sob sob.. Hari ni jugak last day saya akan tinggalkan bilik yang da dekat 7 bulan saya menghuni kat sini.. Walaupun tak banyak kenangan tapi sedikit sebanyak rasa sedih tu tetap ada.. yelah, mane mane perpisahan pun kita akan rasa sedih kan.. 


Every goodbye brings a new hello


Oh yer, macam mane persiapan raya anda?? da banyak shopping?? Minggu ni walaupun dapat cuti 2 ari tapi lebih sedap klu rehat kat rumah je dari bersesak sesak ngan orang ramai.. klu dulu nak kuar pk 2 3 kali sebab tak nak bersesak lagi lagi sabtu ahad.. Gov plak baru lepas gaji kan.. sonok la shopping dapat bonus.. haha.. Sekarang hari biasa pun da ramai orang sebab orang KL kan kaya kaya.. tak perlu g kerja.. ngeh ngeh ngeh.. 


K lah, Selamat menempuh bulan Ramadhan.. Da tak lama nak raya oii.. Tak sabar nak balik kampung.. hehe..


Bye!




Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥