December 21, 2011

New new new!!



Wow, semua da nak serba baru kan.. almaklum da nak sambut tahun baru kene lah semua baru.. Memula dulu Facebook yang selalu tukar banyak benda baru.. habis semua bertukar, yang tak nampak jadi nampak yang tak serabut jadi serabut.. kekadang ada dengar kawan2 semua stress dengan akaun Facebook.. haha.. sekarang paling terbaru Facebook da ada timeline.. timeline?? entah ape ke benda timeline tu.. korang bukak mana2 page kawan2 dan tengok perubahan dekat situ.. da nak jadi macam twitter dan blog.. terasa jugak macam nak tukar kepada yang baru tu tapi ramai kata makin serabut.. LOL.. tengok lah cane.. malas lagi nak fikir.. haha..


Facebook Timeline


Lepas tu Shoutmix.. Chatbox pn da kene tukar baru jugak.. huhu.. tahun depan da start kene cas untuk akaun shoutmix tu.. ohoi.. kemain lagi ye shoutmix ni.. tak leh tengok orang senang.. haha.. marah le tew.. mana tak marahnyer, tak pasal2 kene create kod baru dekat cbox.. nak match kaler, nak match kod.. manyak keje mau buat la amoi.. **tetiba saya da ada akaun lama dalam cbox.. jeng jeng jeng.. 

Yang tengah berlaku plak dekat blog saya sekarang ni da tak leh nak guna dashboard yang lama.. arghhhh.. kenapa?? kenapa?? tak best lah guna dashboard baru.. putih dan banyak kosong.. huhu.. tak suka tak suka.. nehi nehi!! kabhi nehi!! LOL.. semak lah dashboard baru ni.. sekarang tengah bersabor menaip dekat dashboard baru.. wuyooo.. dan tak lama lagi mungkin akan serasi dengan yang baru ni.. kehkehkeh.. plak..

Berita paling baru.. tengok dekat blog lain pasal duit kertas Malaysia yang baru.. wowweee.. colourful  dan berwarna warni.. sape suka warna warni?? haha.. rasanya yang duit 50 tu tak bertukar kot.. jeng jeng jeng.. bertukar macam citer power rangers kah?? LOL.. tetiba da tengok wang kertas baru ni semangat plak nak g kerja.. leh pegang wang baru.. muahaha.. anda mau??


Duit Baru


Sekarang ni pasal Twitter plak.. Twitter saya da berubah warna.. orange!! suka sangat! awesome!! haha..*ada aku kisah.. hah?? Nak tukar blog ni kaler oren tapi malas nye lah kan.. dah dasar pemalas memang macam ni.. kuikuikui.. 


Wanna follow?? klik da picture.. haha.. promote sat na..


Eh, berita baru jugak ni.. Abg Ben Ashaari follow blog kita.. ntah abg Ben yang betul ke tak tapi nama die Ben Ashaari.. muehehe.. kalau btol tu abg Ben sangat2 lah berterima kasih sebab sudi follow blog gua.. gua?? fuyoo.. toce toce.. welcome to Korean zone.. mesti semua nak muntah tengok banyak post pasal Korea.. *ada aku kesah?? hah??wakaka.. Thank you very much abg ben.. Fighting!!


Hehe..


Banyak tak?? banyak tak pasal benda baru?? huhu.. ni baru nak masuk tahun depan.. esok2 ntah ape lagi perubahan agaknye la kan.. hurm.. sama2 kita berdoa semoga segala yang dirancang berjalan lancar.. amin.. We all Fighting!!


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥