December 13, 2011

Rambut Gugur~






Sape yang ada fenomena rambut gugur macam saya sekarang ni??LOL..tiap tiap hari dekat seribu lebih (hah!!) rambut gugur.. dan tiap tiap hari keje saya mengutip rambut yang gugur dekat bantal selimut dan tempat tidur.. hahah.. sangat ngeri dan terlampau dasyat bagi saya.. huhu..

Okeh, sebab rambut gugur?? first makan meggi banyak, dua sebab terlalu banyak berfikir.. (bukan banyak berfikir rambut jadi putih ke??hohoho) Makan meggi sebab terlampau nak kurus dan diet.. nak jadi kurus cam model dan peragawati.. konon nak jadi American Next top Model yang tak berapa nak American sangat la kan.. pastu makan meggi konon boleh kurus.. huh.. tips sendiri punya pakai la..


Nak kurus macam Kim Jung Hwa.. aww..


Sebab kedua terlalu banyak berfikir.. banyak fikir tentang kerja, anak nak sekolah, susu anak, duit anak, belanjawan keluarga.. LOL.. tipu jelah.. fikir tentang dunia sekarang yang makin hari makin da nak sampai ke penghujungnya, dengan manusia kutuk sana sini, hina agama, takde pegangan hidup, sesat, hina menghina, kes rompak, samun menyamun.. huh.. banyak nak fikir mengalahkan PM yang takde ciri ciri langsung boleh jadi PM kan..

Motif entry ni??First, diet is not in my planning but kurus jadi target saya.. Kedua, da tak nak fikir lagi pasal benda yang tak berfaedah tu kecuali kerja.. hahaha.. So, manusia yang bernafas atas muka bumi Allah ni semestinya bersyukur masih dapat hidup dan menikmati dunia yang semakin hampir ke penghujungnya.. bawak bawak mengucap.. Allah pasti ada bersamamu.. Amin.. Peace yaw.. Assalamualaikum..

Good Night!!


Chu!!!

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥