December 08, 2011

CANDID TIME CONTEST




Hik hik, saya join contest lagi.. jom jom.. join contest maksudnya I'm free right now.. LOL.. Takde keje la tu.. haha.. Eh, jangan lupa klik banner untuk maklumat lanjut yer.. tarikh tutup da nak dekat baru nak menyeboks.. Nyampah you olls..

Klik klik..



Gambar candid dekat bawah ni ntah la sesuai ke tak tapi suka sebab ada my cousin yang cantik kat sebelah yang telah menyerikan lagi persembahan gambar itu yer.. She is pretty.. like me.. LOL.. Selalu g pantai memang macam ni la gayanya.. posing tak henti.. pantang nampak air dan kamera.. erk.. ada kaitan tak?? kepada cik adik banyak manis, Muna.. akak da bagi yang terbaik.. select me.. me.. me.. kah kah kah.. buat lawak plak akak ni yer.. huh..




Tajuk atau tema gambar ni Just Me and You.. huhu.. sedap tak?? sedap tak?? LOL.. Agak agak la nak letak tema walaupun penganjur tak mintak.. kan kan.. huhu.. well well.. So, Jangan lupa join yer.. hadiah menarik dan banyak menanti anda.. cepat cepat jangan ketinggalan.. sementara stok masih ada.. hahaha.. Bubye..

Tagged:



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥