December 24, 2011

We Are Family






Thanks Tv3 for giving me the best movie this weekend.. "We are Family" tersangat lah sedih ceritanya.. Masa tengah menaip ni rasa macam mata tak leh bukak, bengkak sebab menangis tengok cerita ni.. Kalau tengok lakonan Kajol ni memang tak kan kecewa.. She is my favourite actress all the times.. masih evergreen lagi.. tetap lawa dan cun walau da jadi mom and wife orang.. auw.. she is cute.. to tell the truth, I hate to see Kareena.. huhu.. never mind.. as long as there is Kajol.. Arjun Rampal look handsome tapi kalau ambil hero lagi hebat digandingkan dengan Kajol mesti lagi mantap.. Suka Kajol dengan Shahrukh atau Amir Khan.. hehe..


Sweet Family


Minggu depan citer "3 Idiot".. Ada Amir Khan tapi dengan Kareena.. euuw.. ada yang kata sedap citer tu tapi.. huh.. tak mo tengok.. haha.. silap aribulan g layan jugak.. cne tu.. Eeee, citer minggu lepas "Raincoat" lakonan Ajay ngan Aishwarya Rai lagi sedih dan menyayat hati.. Tak leh tahan.. memang kene nangis tengok citer Hindustan.. huhu..

Cam biasa, klu citer Hindi karya Karan Johar ni mesti skripnya puitis gitu.. Suka ayat bile Kajol cakap "Kita tidak boleh kekalkan sesuatu hubungan itu kecuali kasih sayang" tsk tsk.. .. Yang part nak dekat mati tu.. Ya Allah.. memang sedih sesangat.. sampaikan terlalu sedih, da tak terkeluar lagi air mata.. dasyat tak?? dasyat tak?? wuyoo.. ee, best citer ni.. Congrates to Karan Johar for making this beautiful movie and taking Kajol as lead actor.. Love it so much!!


Mom, you are the best part of my life


For every mothers that watch this.. thanks for being the part of every kids life.. Without you.. there is no us.. Saranghae.. :')


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥