January 12, 2012

What you guys Doing??




>.<


Selamat malam semua.. oleh kerana malam ni internet macam siput dan da tak tahu nak wat ape.. so nak kene rajin kan tangan untuk menaip dekat keyboard ni.. selalu pandang2 mouse, pegang pegang mouse.. sekarang ni pandang2 keyboard, sentuh2 keyboard.. jadi takde la dua2 jeles kan.. huhu.. So, kiter amik mood jap.. pasang lagu Shania Twain.. nak pasang lagu Akon macam rancak sangat.. haha.. Urm.. da lama tak menaip dan meluahkan perasaan kan kan.. wuuu.. >,<

Sebelum tu.. untuk makluman semua.. saya sebenarnya nak kurangkan menge'post' pasal 2PM kat dalam blog ni disebabkan oleh pembukaan akaun baru kat tumblr tu.. dimana kat situ boleh la saya angau sendiri pasal mereka kan.. haha.. selain bertujuan untuk tidak mencampur adukkan mereka dengan blog peribadi saya ni.. (peribadi ker??) huhu.. Tetapi disebabkan tak nak tinggalkan blog ni lama lama, jadi saya post jugak la pasal mereka tu.. huhu.. takpe kan?? takpe kan??ala, boleh la.. hehe.. ^________^

Okeh, sambung cerita..
Malam ni nak cerita pasal apa ek.. opss.. lupa nak letak tajuk.. kjap yer.. teettttttttt.. hah, da letak.. Okeh.. Apa yang anda buat masa ni?? Maksud saya di waktu yang begini.. dalam waktu kul 10 11 ni.. hehe.. Saya nak cerita sikit waktu belajar kt Uitm dulu, masa amik Diploma.. masa tu duk dekat kolej.. Klu dekat kolej kan ada mesin yang masuk duit keluar minuman tu.. apa ke nama ntah.. eii, apada.. lupa plak.. mesin minuman tula kan.. klu waktu waktu cenggini memang rasa dahaga dan panas lah duk kat bilik.. rasa macam nak minum air sejuk untuk basahkan tekak yang haus nih.. hehe.. Kan klu time2 ni kedai kat bawah semua da tutup jadi terpaksa la kumpulkan duit syiling yang ada tu untuk cukupkan.. klu tak silap dalam Rm 1.10 rasanya harga setin minuman pada masa tu.. hehe..

Klu biasa korang bli air bli air ape?? Saya selalu beli air soya tin tu hah.. disebabkan selalu pilih yang tu jadi kengkawan semua tanya, nape minum air soya.. nak jaga kulit ke.. huhu.. haktuii la nak jaga kulit kan.. kulit i kan da bersih licin.. **erkk.. tahap perasan yang melampau.. sorry.. Jadi, takde maknanya nak jaga kulit.. memang air tu sedap nak wat cam mana kan.. haha..




Bestnyer time air tu da ada kat tangan kan.. rasa macam hilang semua stress dan lapang dada.. huhu.. lupa semua nota nota buku periksa semua.. tapi sekejap tu jela kan.. masa minum tu je.. Saya dulu study hard memang tak ingat dunia.. ** perasan lagi.. Memang naik bilik jer ngadap buku.. haha.. Zaman belajar adalah zaman yang indah untuk kita kenang walaupun banyak pahit dari yang manis kan.. betul tak adik adik... hehe.. Jadi, pandai2 lah hargai masa belajar kita ni dengan perasaan dan hati yang ikhlas dan ceria supaya segala ilmu yang diberi takkan hilang begitu sahaja.. cewahh.. Ingat adik adik.. Insyaallah boleh.. hehe.. So, keep it up guys!!


Thats all for tonight.. kepada adik2 yang tengah belajar tu focus yer.. jangan main2.. hehe..

Good Luck!!

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥