October 15, 2011

Knowing Victoria (FX) more..





Married Only ^^


Salam semua..
Ada sihat kah.. saya baru lepas makan makanan dkt pasar malam.. Uweks, nak muntah! tak sedap.. euuu.. nyesal bli.. Anyway, citer pasal pasar malam setakat tu jer.. Sekarang nak kongsi info pasal leader FX dan Ex "Wife" Nickhun, si Victoria ni.. Memula tengok We Got Married memang tak suka sangat sebab nampak tak cantik dan tak sesuai dengan Nichkhun yang hensem tu.. Tetapi lama2 cam bleh terima Vic jadi "Wife" Khun (Walaupun ati tak suka dia ada pompuan len..uwekks..muntah lagi sekali)..

Pastu kan kan.. Masa tengok astro yang channel Kpop music tu terlihat lah Victoria dalam Music Video Shinee "Replay" yang meletup masa diorang mula2 terkenal dulu.. Memang lama2 tengok video tu macam kenal Noona nomu yeppo tuu.. Sah, Victoria.. Memang betullah orang kata, artis Korea ni kene banyak training dan ambil masa dulu untuk famous.. Ingat senang ke diorang nak famous, training 2 3 tahun baru leh debut dengan album tau.. huhu..

Lagu Replay ni sebenarnya lagu Kpop pertama dan shinee ni group pertama yang saya kenal dan minat.. Selepas tu baru 2PM.. LOL..
**Shinee!! Saranghae!! Errkk.. tetiba la kan..

Tapi tapi korang memang da perasan ke atau saya sorang yang baru nak perasan???LOL.. Memang ketinggalan.. Kat sini nak bagitau Victoria ni memang da famous da time tu.. Sebelum Khun famous ngan 2PM lagi sebab Shinee debut dulu baru 2PM.. haha.. Kiranya memang beruntunglah Khun ni dapat "wife" macam Vic.. ececeh..


Love you too.. haha..


Jom jom kita "Replay" jap..



Shinee memang best gila.. lagi2 Taemin yang cute miut macam saya.. erkk.. boleh??haha..


Selain tu kan.. Memang da banyak iklan Vic da ada.. Termasuklah..


China's Samsung Anycall with Rain





SJ-M debut album title song 'U' Actress



SPRIS advertising model With Lee Jun Ki


Jun Ki dalam My girl tu.. Wah.. jeles..




Wow, hebat tak hebat tak.. Kiranya Vic ni banyak jadi model la sebab tak ramai rasanya artis China leh masuk group kat Korea, speak Korean and also pretty kan.. hurmm.. Pakej lengkap katakan.. Memang famous lah Vic ni..



Sedikit Latar belakang Victoria..^^


Name: Victoria Song (Song Chi En)
Day of Birth: 1987.02.02.
Height: 168 cm
Place of Birth: Qingdao, Shandong
Interest / Speciality: folk / jazz dance
Education: Beijing Dance Academy


So, amacam.. Peminat2 Vic ngan FX happy tak dengan entry ni.. hehe.. Seriously she is so pretty.. That's why she can be the leader and she got the talent! Memang kali ni da terlerai suda bercerita pasal Victoria ni.. Lain kali kiter citer lagi.. heheh.. Annyeong.. Goodbye!!


Credit to: KPOP WEB

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥