October 25, 2011

Happy Deepavali~





Happy Deepavali diucapkan untuk seluruh rakyat Malaysia yang menganut agama hindu.. Yang mana cuti balik kampung, berhati hati di jalan raya.. pandu cermat jiwa selamat.. Ingatlah orang yang tersayang.. cewahh.. Sebut pasal perayaan Deepavali ni teringat plak kawan tamil saya masa sekolah rendah dulu.. ntah dekat mana la dia sekarang ek.. heheh.. nak cari dalam facebook tak jumpa2.. Tak lupa untuk kawan2 PKN yang saya kenal masa training sama2 dulu.. Nama pun da lupa.. haha.. aiyoo yo.. Wah, rindu plak bila sebut pasal PLKN ni.. Rindu kamo semua.. Macam mana nak contact, handphone masa tu tak penah knal dan tak tahu guna.. pastu catat kat buku terus hilang sampai sekarang.. huhuhu.. Miss them so much!!

Happy Deepavali

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥