October 08, 2011

Malaysian Hottest is Rock!!






Alhamdulillah, akhirnya selamat tiket concert 2PM kat Malaysia ni berada di tangan setelah hampir 4 jam beratur panjang lebar sampai ke luar tempat parking kereta tuh.. fuhhh.. Setelah berpanas, berpeluh, berlenguh, berdiri, beratur, semua ber lah petang tadi akhirnya dapat jugak beli tiket ni.. Nak belinya kejap tapi nak beratur tu tuhan saja yang tahu.. panjang gila.. tak caye???tengok nih.. huhu.. Uihhh, dasyat!! Penat sangat.. nasib tak pengsan.. LOL.. Semua ni kat Viva Home KL uolls..


Yang ni baru barisan depan.. yang belakang?? Ya Allah, punya lah panjang.. huhu..


Tak sangka ramai gila Hottest kat Malaysia sampaikan makcik2, kakak2 pun turut sama beratur nak beli tiket.. Anak diorg ke diorng yang nak pegi?? huhu.. confius jap.. Yang pegi tu minat 2PM ke minat Kpop ek?? Rmai gila kot!! Tapi ramai chinese and malay, boy and girl yang pegi.. Indian, I'm not sure.. hurmm.. Takde nampak plak.. Sape yang pegi tadi??nampak tak saya.. haha.. bajet famous plak.. kuikuikui..


Ni plak pasukan yang suruh sorak.. haha.. dari Viva Home kot.. habis smua yang beratur tu terpekik2.. macam concert btol2.. macam da dalam stadium.. LOL..


Next kaunter..


Last2 dapat tau ada kaunter lain yang da dibuka.. Memang panas hati.. Kaunter ni di bukak sebab discount da takde untuk sape yang bawak TM bill.. huhu.. Memang tak patut lah.. Penaja ke macam ni (emo plak).. Pihak TM tak bagi sepatah dua kata pun dekat orang rmai yang beratur panjang.. Main buka je kaunter tu.. Ingat kita suka2 ke beratur panjang macam ni.. dah la panas.. huhu.. Organizer, please be sensitive ok..


Hik2.. Jumpa Hottest yang memang Hottest.. Masing2 da cop nak jadi wife sape.. Owh, glad nobody pick Wooyoung.. LOL..


The picture with HOTTEST.. haha..


Ha, nampak tak senyuman ikhlas kami setelah dapat tiket.. siap dapat poster lagi.. Apalagi, senyum lebar lah.. kekeke..


Da dapat dah tiket.. Jom balik!!


The ticket officially mine.. haha.. I feeling so ALIVE!!


Mood sekarang ni memang happy sangat.. happy giler kot.. klu tak gila takdelah sampai sanggup beratur panjang kan.. haha.. Da lama dah hafal lagu2 diorang.. da tiba masa nak nyanyi live ngan diorang.. haha.. 2PM.. I'll waiting for you..

Sarangheyo Lovely 2PM ^___^

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥