October 01, 2011

Pyaar Impossible!






Salam semua,, ptg Sabtu ni korg buat ape??Sape tgk cite "Pyar Impossible" tadi kt TV2.. haha.. Daripada boring tak tau wtpe baik layan hindustan kan.. lama plak tak tgk citer hindustan ni.. Sekarang susah nak cari cerita best.. semua artis Bollywood da seksi2 pastu adegan plak kadang2 melampau2.. huhu.. Last2 Kuch2 Ho ta Hai jugak yang paling di minati sampai sekarang..

Citer tadi tu memang menarik jalan ceritanya.. Mengisahkan lelaki geek yang tak seberapa hensem, pakai speck mata dan seorang yang hebat boleh cipta perisian komputer dekat Singapore.. Si heroin plak seorang ibu tunggal anak sorang bekerja bawah syarikat komputer dan jatuh hati dekat lelaki jahat yang amik ciptaan hero pegi jual dekat company pompuan tu..

Yang best, si hero lelaki geek tu da jatuh cinta dekat pompuan tu da 7 tahun.. Sampaila satu masa rahsia hero dibocori oleh lelaki handsome dan jahat tu.. Perempuan tu tak sedar yang si hero da lama suka dkt dia sehinggalah dia tengok persembahan anaknya yang mengisahkan cerita sebenar perkenalan hero & heroin tu.. Last sekali mereka berjumpa dan percaya pada cinta yang ada tu.. Wah wah..




"Pyaar Impossible" ni sebab lelaki tu ingat hanya dia je yang cintakan pompuan tu dan pompuan tu tak berhak mencintai dia sebab pompuan tu sangat lah cantik.. Priyanka Chopra kot.. haha.. Part yang palig best bila pompuan tu sedar lelaki tulah cinta sebenar yang dia cari walaupun lelaki tu tak sekacak Prince Charming yang di cari.. huhu.. She said..

" I'm just a women.. and women need a love too"


Cantik kan Priyanka ni.. Miss World kot..


Kyaa.. tulah cita hindustan ni.. klu layan 3 jam tu memang da xleh benti.. sebab tu kene pilih cita yang sedap2 jer.. haha.. Kesimpulannya, jalan cerita menarik dan lagi best klu tukar actor yang lagi handsome.. haha.. nama pun nak lakonkan lelaki geek kan.. klu Shahrukh tak sesuai plak.. Wow, tu jela untuk petang ni.. Happy Saturday everyone!!

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥