October 25, 2011

Stereo HEARTS





Alahai.. boring boring.. tak tau nak watpe.. ape kata kita dengar lagu ni "Stereo Hearts".. Not sure lagu baru ke tak tapi baru semalam dengar lagu ni.. Best part Adam Levine tu.. Suka lah Adam ni, suara uniks dan menariks uollss.. Takde lagi asenya dalam American Idol atau mana2 realiti show suara macam Adam ( puji plak.. ahaha).. Tapi yang tak best pasal Maroon 5 ni video klip diorang.. mesti nak ada pompuan pastu adegan atas katil.. opss.. Konsep memang xleh lari.. Tapi lagu2 diorang confirm BEST!

My heart's a stereoIt beats for you, so listen closeHear my thoughts in every note

Make me your radioAnd turn me up when you feel lowThis melody was meant for youTo sing along to my stereo


Adam Levine

Enjoy listening!!



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥