September 30, 2011

2PM Hands Up Asia Tour in Malaysia!!!






WOOOWWWW.. I feel AWESOME.. Tak sabar nak g bli tiket cepat2.. agak2 sempat tak g berebut2 sebelum habis tiket tu??online??cam tak best jerk.. berapa rmai agak2 HOTTEST kat Malaysia ni??huhu.. please other people.. I'm begging you, please don't go!! haha.. Can I be alone in that concert.. huhu.. Okeh, ni info pasal tiket.. Just to share.. Sharing is caring.. LOL..


Ticket Price:

RM 638 (Rock Zone - Standing)
RM 488 (VVIP - Numbered Seat)
RM 388 (VIP - Numbered Seat)
RM 188 (Free Seating)

*exclusive of RM3 processing fee


Ticket Launching:

Date: 8th October 2011
Place: KL Viva Home
Time: 2PM - 8PM

Hah nampak tak??juling mata2 nak membayar.. Tapi ku telan jua pahit itu.. heheh.. Just want to highlight, this biggest moment in my life would be happen on 25th November 2011, 8.30 PM at Stadium Negara.. Ni nak habaq, sape nak teman saya g bli tiket ni, dah ter"excited" tahap gaban dah ni.. Asal la awal sgt, dah tahu kita tak cukup budget.. alahai.. Tetiba plak tadi da search kat mana Viva home tu, area KL ni.. haha.. saya kene bertahan dan berusaha mencari demi mereka.. kata HOTTEST kan.. huhu.. Wow, tarikh da ada, tempat da tau.. tunggu masa jer.. Harap2 la tak cancel concert ni..

Yang paling best sape2 yang langgan TM leh dapat discount 20%.. uhuhu.. saya da xguna TM.. Bleh tak pinjam yang sape2 dulu.. kekeke.. Papepun bleh rujuk kat sini STAR PLANET.. Memang hati da tak leh kata pape lagi.. nak senyum pon da tak jadi apa2.. Now I'm gonna throw all my money to their concert.. What to do.. We love 2PM.. Sape yang pegi jangan senyap2 jer.. Jumpa di sana k.. Lots of love..


Credit to: MyHottest 2PM

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥