December 01, 2011

Contest " I Love Flower" by hazanis




Anyeong.. Salam semua.. Saya join contest lagi untuk kali kedua.. Kali ni nak cuba nasib lagi walaupun tahu tak kan menang.. kuikuikui.. Saje untuk menghilangkan rasa bosan dan contest ni menarik tau.. nak tahu kenapa?? Sila klik banner untuk maklumat lanjut.. hehe..




Walaupun internet tidak berada dalam kondisi yang baik aka slow cam siput, tetap dengan contest yang baru nak join ni.. Contest ni tengok dekat blog famous miss Dayang.. huhu.. Tertarik dan menarik tambah da boom sebab tajuk simple, gambar dengan bunga jer.. So, bila terpikir ada gambar dengan bunga terus nak join lah.. Walaupun gambar tak ayu dan tak stylo mylo.. bunga pun bunga plastik jer.. tetap nak join uolls.. yang penting ada bunga kan.. uhuhu..




Huhu, gambar dengan bunga konvo jer.. LOL.. Jadi lah kan.. Gambar ni diambil masa nak balik dari ambil jubah untuk konvo tahun lepas.. Sonok pegang bunga sebab da nak konvo.. yehuu.. My sis sibuk nak beli bunga awal awal katanya tak nak sibuk2 beli masa konvo.. nanti orang ramai berebut rebut.. hohoho.. betul jugak tu.. Gambar ni masa tunggu train sebab tu nampak landasan kat belakang.. heheh.. Itulah serba sedikit pasal gambar ni.. Minta maaf untuk penganjur yer klu gambar ni tak menepati ciri ciri yang dikehendaki.. heheh..

Jadi saya tag mereka bertiga..



Come on babeh.. Join it! Hadiah menarik menanti anda.. hee.. Bye..



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥