December 01, 2011

Entry Bulan 12~



1/12/2011~
Welcome to the last month of the year..




Tup tap tup tap da masuk bulan 12.. Bersyukur masih diberi kehidupan sampai ke hari ini.. Alhamdulillah.. Sayang untuk tinggalkan bulan 11 sebab bulan lepas bulan yang meninggalkan seribu satu kenangan yang indah dan paling istimewa sebab leh jumpa 2PM.. heheh.. Bulan 12 ni diharapkan lebih banyak lagi kenangan yang indah sebelum berangkat ke tahun 2012.. Nak buat rentetan 2011 pun belum masuk ujung tahun lagi.. heheh.. So, tunggu je lah klu ada entry nanti.. huhu..

Sebut sahaja tahun baru mesti nak ada perancangan kan.. Perancangan masa depan, hurm.. masih belum tentu lagi.. Tatkala semua kawan2 sibuk berkerja, sibuk mendirikan rumah tangga, sibuk menjaga anak anak dan suami.. saya masih lagi bersendirian mencari perjalanan hidup yang belum pasti kesudahannya.. Wah wah wah.. Ah, merangkak ke umur yang makin tua ni makin terasa bahang kehidupan yang sebenar.. Life is difficult dear.. Masih mencari cari arah dan hala tuju untuk hidup.. Kadangkala gembira kadangkala sunyi.. That's life.. But, well done for those who manage to get through it.. Like Me!!

Ramai kawan yang kenduri bulan 12 tapi tak pasti lagi boleh menghadirkan diri atau tak disebabkan masalah kewangan yang tidak menentu sekarang.. cececeh.. Biasalah di awal dan hujung bulan memang sengkek.. hohoho.. Memandangkan krisis kewangan melanda sekarang ni.. LOL.. Jadi baik dihentikan segala macam aktiviti yang boleh memudaratkan kewangan kita.. ya dak.. hahaha.. Pesanan ikhlas tu..

Eh, thanks for the follower dan para pengunjung yang budiman lagi baik hati.. Sudi singgah ke blog yang tak seberapa ni.. Terkejut dan teruja dapat message dari peminat tegar Lee Junho yang da datang melawat blog ni.. Nak kasi ucapan ringkas jap untuk beliau..

Thanks for Lee Junho oppa for visiting my blog.. You and 2PM are the best.. Aja aja Fighting!! Send my regards to Wooyoung saying that I LOVE HIM!! 2PM, Sarangheyo!!

Last but not least..


I will keep 25 Nov 2011 as the best moment that will never last forever.. Saranghae Woo, Khun, Chan, Taec, Ho & Su Forever!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥