December 09, 2011

Masih Baru Dengan Twitter






Yo.. Whats up yaw.. apa khabar semua?? malam Jumaat ni semua baik baik aja ya.. minggu ni penuh kejutan buat Kpoppers seluruh Malaysia.. benci sungguh mereka dengan fenomena yang melanda remaja2 sekarang ni.. sampai digelar macam macam.. tak cukup satu, 2 3 puluh entry dibuat.. nampak dah hina sangat peminat Kpop bagi Haters ni.. da tak tahu nak cakap apa.. sebenarnya saya ada buat satu entry pasal Haters tu tapi fikir 2 3 kali jugak nak post ke tak.. kes yang 2 3 hari lepas tak selesai lagi.. huhu.. so, better full stop la.. nanti mood ok saya publish kan.. haha.. ada nak tengok ke?? entry lain pun ciput je yang nak baca.. LOL..

Nak cerita sikit pasal Twitter.. sape tau guna benda alah tu?? senang tak?? best tak?? ada yang kata best tapi ada kata susah nak guna.. susah tu maksudnya kene biasakan diri la dengan aplikasi dan cara penggunaanya, baru leh rasai nikmatnya kan.. uhuhu.. Mesti korang tertanya tanya kenapa baru sekarang tergedik gedik nak belajar Twitter.. haha.. sebab utamanya ialah semua budak budak I guna Twitter.. budak budak mana plak ni.. budak budak 2PM lah.. haha.. mereka tak guna Facebook, ada account Twitter jer.. Almost all of them dan yang paling kerap guna Khun kot.. Taec yang cool tu selalu update guna bahasa Korea.. haha.. Chansung tak letih melayan kucing comel 'Jeonggam' tu.. Junho dan Junsu selalu dengan music mereka dan Wooyoung masih sibuk training sana sini, fit body lah.. everything about them there.. woah.. sibuk memanjang.. paling jarang update my Baby Wooyoung.. ntah lah kenapa.. padahal handphone sorang satu ipad lah blackberry lah.. hohoho.. lagi canggih dari Malaysia tau.. tapi nak reply tweet peminat pun tak boleh.. ololo.. cian dier.. haha.. sape kata minat Kpop ni tak pandai?? 2PM make me want to learn Twitter.. kau hado?? haha..

Tapi kan.. tapi kan sonok gak guna Twitter sebab cepat giler update dekat home tu hah.. mungkin sebab tu ramai artis prefer Twitter dari Facebook kot.. kenapa ada cinta muka buku?? kenapa tak cinta burung??LOL.. apa yang saya merepek ni.. tapi yang tak best tak leh taip panjang panjang.. ada limit plak hah.. adoii.. kalau ini macam pun, saya tak mahu guna ini twitter pun.. haha..

Tweet Wooyoung



Tweet Aaron



Nampak tak??nampak tak?? saya tweet saper?? dua makhluk ciptaan Allah ni lah yang saya sangat minat setakat hidup di dunia ni.. haha.. dua dua ada bakat tersendiri dan dua dua saya support.. bukan obses dan taksub tau.. no no no.. jadikan ikon je dalam hidup.. minat sekadar hiburan.. hiburan di dunia ni mudah melalaikan, jadi masing masing kene beringat la kan.. dosa tanggung sendiri k.. huhu.. ceramah malam jumaat plak kan.. hadoii.. lagipun akak da tua dik.. (ohoi, merendah diri plak).. sekadar minat je kot, bukan nak kawin ke hape.. sharing is caring.. caring to show support and united forever for the peace of world.. haa.. nampak tak?? nampak tak?? huhu..

Eh eh, da banyak membebel nampaknya yer.. ish ish ish.. banyak banyak mengucap ke istighfar ke.. ni idak.. layan lagi laman sosial tu.. haha.. papepun, Twitter ni akan jadi salah satu laman yang takkan renggang dari saya mulai sekarang.. erk.. ye ker?? urmm.. mungkin.. Alang2 you olls da tengok account twitter saya tu kan.. follow la skali ek.. huhu.. So,that's all girls and boys.. baby boys, baby girls, pakcik boy,mak cik girls.. Peace.. United forever.. Assalamualaikum..



P/s--->> Hottest, vote for 2PM for Best Male Group here.. ALLKPOP



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥