February 09, 2017

Makan Keropok Lekor Je Harini




Assalamualaikum & Hi




Keropok Lekor Special



Alhamdulillah.. masih bernafas lagi di atas muka bumi Allah yang tercinta ni.. Hari ni nak kongsi lah sikit pasal pemberian yang tak seberapa dari kakak opis kita iaitu keropok lekor khas dari Terengganu.. Honestly speaking dah lama tak makan keropok lekor yang macam ni.. yelah, kat tengah tengah KL ni mane ada orang jual pure kopok lekor.. klu ada pun mana lah sempat nak beli beli.. haha.. maklumlah hidup bujang.. takde masa nak pergi pasar godek2 barang ape yang ada.. makan mana ada je.. sadis.. hahah..

So, hari ni habiskan lah keropok lekor ni sebelum hilang rasanya.. tau tau lah klu benda ni simpan lama lama dalam peti pun jadi dah tak sedap.. kan.. Tapi lepas goreng tadi alhamdulillah sedap lagi dan tak rasa gatal.. bolehlah.. Inilah yang dikatakan rezeki.. "Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari".. heheh.. Mungkin lah lepas ada bertekak sikit kat dalam group wasap akak tu kesian tengok kitew.. hewhewhew.. Thank you for her lovely gift.. hehe.. kenyang kitew..



Thats All.. Happy Thaipusam Holiday guyss..







Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥