November 01, 2015

1st November




Assalamualaikum & Hi






Welcome November!! This is first entry for November and I hope its bring a happy life for everyone who read this blog.. Yups, banyak plan bulan ni antaranya nak kumpul duit bli handphone baru.. My phone's condition is not in a good mood.. banyak file crash sebab apps yang dah tak betul.. habis bercelaru.. dalam dua tiga hari ni asyik semak harga handphone jer.. selalu kuar mesti singgah kedai handphone tanya harga.. balik rumah google pasal handphone, bukak youtube.. macam dah nak gila pk pasal handphone sebab duit tak cukup.. sadis tak? sadis tak? huhuhu.. 

Lagi, plan bercuti ke Langkawi dengan kawan pun dah cancel sebab minggu lepas dah dapat jejak Langkawi.. so, plan bercuti tak tahu lagi nak kemana.. ada suggestion?? nak g dekat cam boring.. klu jauh bajet plak tak cukup.. last last tido je kat umah.. hahaha.. *nak gelak ke nak nanges??

Your plan this November acano?? harap harap semua nya dipermudahkan.. harap harap jugak jerebu yang dah beransur pulih ni bakal pergi buat selama lamanya.. dah tak larat nak hirup asap jerebu, batuk batuk, pening selsema.. g Langkawi hari tu pun dah tak nampak pulau.. haha.. sedihhh..



Ok, thats all.. Gud Bye!!






Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥