February 20, 2015

Wall's dan Bujet 2015






Assalamualaikum


Apa khabar semua.. sedar tak sedar da nak habis bulan 2 uollssszzzzz.. da tak lama da nak bercuti.. muahaha.. Tahun ni rajin plak nak update blog setelah berkurun lama kesepian dan keseorangan.. *Blog pun angguk..haha.. harap follower lama tak hilang.. huhu.. Lepas ni jangan malas malas lagi k.. **promise


Belek punya belek entry lama.. macam old skool la tulisan.. rasa macam nak delete tapi keikhlasan nak menulis tu ada untuk setiap post jadi rasa macam mengkhianati blog ni pulak klu delete post manyak manyak tu.. haha.. i will think about it again.. mianhae.. 


Motip post gambar aiskrim walls tu sebab mengidam nak makan aiskrim.. Tiap kali balik keje mesti kire semalam hujan arini kenape tak hujan?? harini kul 6 petang macam 12 tgh hari.. *as usual.. selalu hujan petang jadi hari ni terpaksa duduk dalam bilik dalam kepanasan tu sambil layan aiskrim sedap ni.. BTW, Tadi shopping *bodoh bodoh pun habis dekat 100.. OMGGGGGGG!! Acane nak save bujet nak g KOREA ni.. please help me!! LOL


BUJET 2015 please be nice to me.. Yakinkan yang saya BOLEH!! haha..


-
-

-
-

-
-





Till then, Bye..





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥