February 23, 2015

Lunch




Assalamualaikum & Hi



Tergoda lagi walau dah sedap masuk dalam perut..



Late post!!


Orang da nak masuk tengah malam baru nak citer pasal lunch **ape ke jadah.. haha.. Kate nak update selalu kat blog kan.. jangan tinggal angan angan mat jenin ok.. Get Manse Spirit!! Fighting!! haha.. Ni makanan lunch tengah ari tadi.. sorry, air oren sedap lagi rangup berkhasiat tak sempat snap.. **erkk.. mianhae.. 


Oleh kerana makan kekenyangan tak sadooo diri maka BETA sempat lah tido selepas itu.. Sebelum tu kononnyer nak wat exercise sikit lari setempat nak kasi nasi turun.. kononnyer la exercise kan.. last last tido jugak.. **Syaiton betul betul menghasut diri supaya tido.. Berlemak lemak kalori la I lepas ni.. hukhukk.. What to do.. I can't live without nasi.. NASI OH NASI!!



K. bye!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥