February 19, 2015

Happy Chinese New Year 2015!






Happy Chinese New Year


Assalamualaikum & Hi!


Happy Chinese New Year to all Chinese around the world esp for those in Malaysia.. May happiness will be with us forever.. Tak balik kampung ke??haha.. tahun ni raya cina sorang2 kat kl.. huhuhu.. Lagipun kite kereje kan.. redho jelah.. atleast OT masyuk bln ni.. muahaha.. 


Plan cuti insya Allah terlaksana bulan depan.. doa doakan eh.. Klu nak bercuti amik time Public Holiday or Weekend memang tak menjadi sebab orang ramai.. jadi better plan hari biasa dan kurang sikit orang.. Klu nak takde orang langsung memang tak lah kan.. Klu berjaya bleh la disematkan cerita tu dalam blog ni lagi.. takde la layu di tasik madu je blog ni kan.. kuikuikui


K.lah.. Selamat bercuti and Happy New year!!! 




Gong xi Gong xi!! 





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥