February 15, 2015

March 2014




Assalamualaikum







Betapa lewatnyer post kali ni.. haha.. jangan buat buat terkejut post title kata 2014 sebab memang post kali ni tergendala banyak kali sampai lah ke tahun ni.. haha.. Rasanya blog ni takde lagi cite sambutan hari jadi saya yang ke.......... *sila isi sendiri tahun lepas.. Jadi kali ni biarla saya isi sikit blog ni dengan gambar gambar yang tak seberape sementara hati tengah menghitung sambutan untuk tahun ni.. macam manalah agaknyer yer.. **IN PLANNING


Tahun lepas simple jer, buat dekat Secret Recipe sebab nak nampak gempak **duit pun berkepak kepak melayang.. Fully sponsored by myself.. I repeat MYSELF ok.. no sponsor sebab diri sendiri nak buat kan.. hamik kau.. haha.. yela, nak harap orang buatkan memang tak jadi la.. Tahun sebelum tu pun gempak ajak kawan kawan sekerja **pun duit sendiri  HAHA.. Anggaplah nak dapat pahala kan.. bukan senang dapat belanja orang.. kekeke.. 


Jadi, ini ajelah antara makanan pilihan utama.. 



Pizza!!!




Watak Utama Mestila Kek Chocolate Indulgance.. YUMMM!! selalu beli satu slice memang tak cukup, lagi lagi kali ni makan dengan family.. Jadi cukupla untuk kami.. Tahun ni Insya Allah nak order ni lagi.. Doakan saya panjang umur murah rezeki.. hehe..

Bulan 3 pun da tak lama dan harap harap tahun ni dapat makan lagi best walaupun celebrate sorang.. Plannya tak tahu lagi macam mana.. Biasa klu plan tu la yang tak jadi.. Jadi baik fikir onthespot je camner kan.. senang.. tak payah nak pening.. 

Thats all for today.. Kalau ada post basi lagi kiter post.. HAHA.. jangan mara yer.. 




HAPPY SUNDAY!!!



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥