February 03, 2015

Selamat Tahun Baru 2015







Assalamualaikum

Rajin plak ha nk menaip kat blog lama ni.. Tahun baru dah menjelma.. Aku tanya apa khabar semua.. haha.. Amik sikit tajuk lagu Juara AJL tahun ni.. takde mende nak post.. walaupun ada blog tapi saya bukan kategori blogger.. blogger ni setiap masa post dan rajin bercerita.. saya??hampeh.. pergi keje balik keje tu jela kerjaannye.. hakhak..


**Pakwe baru.. Mingukie.. 


Kekadang fikir balik rasa cam nak meniaga pun ada tapi alone? ape je yang tahu pasal meniaga sume ni.. nak cari side income pun tak reti.. hadoi.. hidup2.. papepun tahun baru ni kene tempuh dengan sabar dan tenang.. perancangan nak bercuti luar negara masih bermain di fikiran.. berjayakah saya? kite tunggu.. 


Jom BERCUTI!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥