November 12, 2014

November







Assalamualaikum..


Tertanya2 masih adakah lagi pembaca di blog berhabuk ni.. Last update June tapi masih di tahun yang sama.. haha.. ntah nape macam da lama sangat tinggalkan blog kesayangan ni.. Satu- satunya blog yang dari dulu sampai sekarang masih setia bersama.. Da malas nak create blog baru dan ape apepun mesti update dekat blog ni.. Teringat2 lagi musim berblog ketika jadi penganggur setia di rumah.. Sekarang jangan harap nak mengadap laptop.. Laptop pun tengok kite sekarang.. haha..

Tup tup da masuk bulan November uolls.. tak lama da nak masuk tahun baru.. macam biasa, tahun baru mesti la macam macam nak baru.. paling baru GST.. takutnyer nak mengharung kenaikan barang yang sememangnya selama ni da selalu naik.. siapa sangka.. tak lama lagi kene berjimat cermat la nampaknyer rakyat Malaysia kite.. da takde alasan malas nak keje.. huhuhu..

K lah kite da malas nak bebel panjang.. kite wish awal2 selamat tahun baru 2015.. mane tau da tak sempat nak update.. haha.. dengan lafaz bismillah, semoga kerjaya dan kehidupan saya sentiasa diberkati dan diredhai Allah.. Amin.. Doa paling penting jodoh biala ketemu jua nanti.. heheh..



See you!!!!!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥