December 06, 2015

Marian Rivera's baby Pictures




Assalamualaikum & Hi




Marian Rivera's Wedding day



Selamat berhujung minggu uoolss.. Hari ni nak kongsi sedikit pasal artis cantik dari Philippines ni.. Sape tak kenal Marian Rivera ni mungkin tak pernah tengok cerita die kat tv3 bertajuk "Marimar".. Da lama tayang kat Malaysia ni dan hero & heroin die pun da selamat melangsungkan perkahwinan mereka tahun lepas.. 

Berita paling gembira diorang kongsikan di Instagram baru baru ini ialah tentang kehadiran baby baru, girls diberi nama Maria Letizia Dantes yang selamat lahir pada 23 November 2015.. Sebenarnya tak ikut sangat pun perkembangan terbaru pasangan ni sebab cerita Marimar tu pun tak pernah tengok.. haha.. Tapi disebabkan dah viral kat tv dan ada kawan fb yang like gambar diorang jadi terikut la sekali nak tahu perkembangan diorang.. nak aje.. haha..



Beautiful..



Paling menarik nak cerita pasal baby baru diorang ni.. Comel sesangat uools.. Sebijik muka mama die yang cun melecuns.. dah boleh bayang t besar cantik macam mama die.. Bak kata pepatah, kemana tak tumpahnya kuah klu tak ke nasi.. ek?? betul tak pepatah tu.. haha.. So, bolehlah sesape warga filipine yang nak cop si Maria ni jadi menantu.. hahah.. Jom usha gambar baby diorang ni.. ni diorang sendiri kongsi kat instagram tau.. 


Taraaa..



She so cute right??





Gambar kat atas diambil oleh daddy nyer sendiri.. aaa.. comel bebenor gambar baby diorang ni.. tak sabar nak tengok ble da besar nanti.. orang kata mak pak cantik anak nyer pun mestila ikut sekali.. Keturunan "good genes" gitu.. tapi biasa baby girl ikut muka ayah tapi yang ni banyak ikut mak die.. mungkin berubah sikit kot nanti beso kan.. hehe.. 

So, thats all guys.. sesape yang preggy mengidam anak macam si Marian & Dingdong Dantes ni boleh la tenung lelama.. kot terkenan dengan muka baby ni.. haha.. *tahyul semata mata.. Fighting!!



BTW, congratulations for both of them with new baby girls.. See you soon.. Bye!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥