December 10, 2015

KL YES FEST 2015



Assalamualaikum & Hi






Entry yang paling ditunggu tunggu oleh makcik pakcik kakak kakak mak datin mak jah mak piah dan sewaktu dengannya.. Ape lagi klu bukan shopping di karnival paling menarik dan tertarik kau memang daboom di KL YES FEST 2015 bertempat di PWTC pada 18- 20 DECEMBER 2015 bermula pada pukul 8 pagi lagi.. Waaa.. sebenarnya entry ni kita nak remind kat diri sendiri sebab sapo tak suko soping oii.. Ni kali kedua nak join shopping kat YES festival ni.. haha.. tahun ni da pulun habis kat KL RAYA FEST pastu simpan lagi untuk hujung tahun pulak.. haha.. pengsan mak nak macam ni.. 

FYI, memacam ada kat sana dan sesape peminat tegar shopping online mesti dah familiar dengan nama nama butik tersohor macam AJ, RADIUSITE, ZAWARA dan macam macam lagi.. Antara nama nama besar yang akan join adalah:


CALAQISYA
RADIUSITE 
HQ NAELOFAR HIJAB & NAELOFAR 
SUGARSCARF
ZAWARA
RINASALLEHCLOTHING 
PALING COMEL SITI NORDIANA
TUDUNG PEOPLE
AMEERA ZAINI



and so many more!!




Okeh, sesape yang nak join soping sakan ni opkos la kene ready ngan DUIT!! *no money no talk.. transport konpem senang diknon sebab naik LRT then jalan kaki dekat jer buat cam kite nek LRT senang.. haha.. klu nak park kat PWTC tu macam kureng ckit sebab kite pun tak tau parking celah mane.. haha.. guna public transport leh kurangkan jem.. betol tak.. haha.. Kali ni harap sangat la dapat cari seberape banyak baju or tudung otherwise akan pulang dengan tangan kosong.. tapi better tak beli langsung dari beli then tak pakai.. choiii.. *pengalaman mendewasakan kita.. agree??

Hope u guys can SAVE THE DATE.. 3 hari klu tak cukup bleh visit diorang punya website or walk in je ke butik.. macam hakak nak ke Bangi or Shah Alam memang tak sampai sebab jauhhhh.. terbawa lukisan hatiku.. *masuk simpang lagu POTRET jap.. Klu da save date tu pepandai la nak berjimat cermat, ate beli jer tak pikir savings nak masuk tahun baru.. tak ke naya nak cover balik duit tu.. len la ko gaji beso.. macam den idaknyer.. berlagak je kaya, duit takde.. haha.. *insaf kejap..






Sebelum jauh lagi kita melalut, jom save the money save the date! Jom lah beramai ramai yer.. Adios!!




More info update here:






Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥