April 22, 2015

Exciting Day!! Part 1





Assalamualaikum & Hi



Excited nyer nak post entry yang ni tapi not full story sebab takde mood nak taip cerita panjang panjang malah tak tahu nak mulakan entry teruja ni macam mane.. Teruja tapi malas.. Acaner tu.. Short vacation ke Legoland, Johor memang terbaik sebab da lama nak pergi lepas je dengar ada Legoland kat Malaysia ni uolls.. Mungkin ramai da rasa keseronokan bercuti ke sana siap ada yang tempah hotel yang beribu ribu ringgit tu.. I oolss tak mampu uoolss.. mampu tengok je.. haha.. Jadi ni hanyalah short entry dan sedikit gambar masa kite orang menjelajah ke dalam Legoland tu.. Amat besar dan cantik sangat sangat.. Berbaloi bayar mahal mahal.. kekeke.. 



Are u ready??!!
Get set
Go!



Peace Lu..



Lompat ke pesen hape ni?? FAILED! haha



Akhirnya, gembira walaupun lompatan tak menjadi.. Ada haku kesah??




Baiklah.. klu ada masa t kite sambung bab bercuti ke Legoland k.. Annyeong!! Muahsss ciket..







Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥