April 04, 2015

Happy Birthday Aleesya!





Assalamualaikum & Hi


Pretty Queen & Princess



I wanna wish Happy Birthday to Princess Aleesya, daughter to Erra Fazira, mummy yang gojes ni.. Suka tengok tema birthday party ni ala ala Walt Disney Cinderella Snow White gitu.. Lagi class klu wat dalam istana.. mesti betul betul cam cerita fairy tail tu kan.. hehe.. Dress Erra paling gojes sesuai dengan tema princess bergabung pulak dengan si comel Aleesya, nampak serasi bersama.. hehe.. Kakak Erra pakai ape pun cantik! jeles! haha



Beautiful Mom & Daughter




Majlis diorang diserikan dengan ramai lagi artis tapi malas nak copy gambar gambar tu.. Credit dekat Beautiful Nara page.. Terjah je blog Nara k.. Ex husband Erra, Engku Emran pun ada.. Memang nampak lengkap majlis tu dengan kehadiran papa Aleesya.. Walaupun dah berpisah, diorang still nampak happy.. Apa salahnya meraikan hari jadi ni bersama kan.. Suka tengok full family ni.. nampak bahagia jer.. hikhik..



Happy Family








Semoga keluarga ni bersatu dan diberkati selalu.. Aleesya needs both her parents.. Last but not least, Happy Birthday Aleesya.. may you be a good daughter to your mom and be a successful person in your life.. Fighting!!







Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥