January 11, 2016

Handphone Baru Masuk Ward



Assalamualaikum & Hi






Dah masuk tahun baru seakan sepi dunia blog kali ni.. dah malas atau takde mood.. mungkin dedua sekali.. haha.. But dun worry, as long as me not deleting this blog, i'm still here.. cewah.. so rajin rajin kanlah scroll entry entry lama klu sesape rindukan blog ni.. kahkahkah..

Wokeh, mukaddimah dah ada.. kita masuk bab tajuk sebenar iaitu telepon.. Seperti mana hajat tahun lalu nak bertemankan telefon baru tercapai setelah bergolok bergadai beli guna duit simpanan yang ada.. but unfortunately, telefon tu hang guna tak sampai sebulan pon.. bayangkan.. hancur luluh hati ini hanya tuhan yang tahu.. Telefon pulak berjenama tau, bukan cikai cikai cap ayam.. dan beli pun dekat center tapi apalah daya nasib menimpa dapat yang tak elok pulak.. 

Kita beli handphone Sony sebab memang setia dengan handphone ni dari dulu lagi.. dah pakai 3 tahun lebih handphone lama still ok lagi sampai sekarang tapi ntah kenapa yang baru ni hang pulak.. Ramai gak yag bagi feedback tak elok pasal handphone ni tapi tak tahu pulak kene kat batang hidung sendiri.. sobs sobs.. jadi berhati hatilah dalam membeli.. tapi orang kata tuah ayam nampak di kaki tuah manusia sape yang tahu.. mari ber huhuhu..

So sekarang dah masuk seminggu dan masih terasa akan kehilangan beliau.. harap harap everything was fine dan cepat cepat la siap rosaknya tu.. rindu sangat sangat dah nak guna handphone tu.. telefon lama ni dah sakit mata tengok sebab kecik sangat screennya.. handphone jenis lama la katakan.. jual kedai pun tak laku.. nasib.. tapi takpe, takde orang nak pun still boleh berjasa lagi pada tuannya.. Alhamdulillah masih boleh guna lagi.. hehe.. Thank you my old friends.. *lap air mata..

So, thats all guys.. lets pray my handphone will be fine as soon as possible.. Miss u Babeh..

Bubye..




Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥