January 22, 2016

The Walking Dead Returns



Assalamualaikum & Hi





Hi, Everyone!!


Sape kat sini yang follow The Walking Dead mesti tak sabar nak tengok sambungan kisah diorang kene kejar dek zombie makan orang ni.. Last episode tahun lepas tak silap awal bulan 12 diorang dah stop tayang.. tak tahu nape.. mungkin sebab dah masuk mid season dan last episode tu pun dah tak ingat kisahnya macam mane.. haha.. almaklum tahun lepas.. segalanya pun da tak ingat.. Yang pasti Glenn tu hidup balik nak jumpa wife tapi rumah dah roboh kene serang zombie.. then.. bersambung.. harap harap ada la tayangan ulangan balik sebab da tak bape nak hingat.. memula tu ingat nak flashback tukar siaran 724 rupa rupanya da takde sebab bersambung this February pulakss.. frust mak nokk.. 

Ok, sambungan leh la continue tengok this February 14.. not sure Malaysia tayang hari sama ke tak.. ni just copy paste dekat FB page The Walking Dead jer.. haha.. Diorang kat US kemain sonok nak tengok dengan BF masing masing.. hari Valentine la katakan.. haha.. Adakah target diorang untuk couple couple tahun ni?? just ask them not me.. LOL..

Thats all guys.. don't forget to catch up for their next episode.. hope no more people eaten by the walking dead.. See ya!!!




Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥