February 01, 2016

Hello February!



Assalamualaikum & Hi





Betapa cepatnya masa berlalu tuptup da masuk bulan February.. heol.. Time flying so fast.. Rasa macam baru semalam sambut tahun baru 2016 ni dah nak masuk pertengahan tahun dah.. Tak lama bulan March pulak.. hekhek.. Seperti orang lain yang excited nak sambut hari jadi bulan February ni, kite pun ape kurangnya.. Bulan March ni macam macam plan nak buat sempena menyambut hari tua tapi entah jadi entah tidak.. haha.. Kita hanya mampu merancang tapi tuhan yang menentukan.. 

Macam semalam disangkakan panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah jalan.. hukhuk.. sampai ofis je dah basah kuyup.. haha.. Redho jela klu jadi minah rempit ni.. malam ni kene telan panadol 2 biji sebab simptom simptom nak demam tu dah nak ada.. belum cerita yang kita ni dah seminggu duk tahan sakit mata.. Hanya Allah yang tahu, nak jumpa manusia kat luar pun segan.. hakhak.. Tulah orang kata sakit dan musibah adalah ujian Allah.. kita hambanya hanya mampu berdoa dan berserah sahaja.. Me will remain calm.. In Sya Allah..

Dikesempatan ini juga.. *cewah.. saya ingin mengucapkan tahniah kepada bakal bakal pengantin macam artis popular kita Shaheizy Sam yang bakal berkahwin tak lama lagi.. Selamat menyambut hari ulang tahun hari jadi juga kepada yang menyambutnya pada bulan ini dan akhir sekali nak ucap Happy Chinese New Year kepada kaum cina di seluruh Malaysia.. Gong XI Gong XI.. Me dah tak sabar nak balik kampung nak jumpa sedara mara.. Raya orang pun raya orang la asalkan boleh balik kampung jumpa mak mentua.. eh.. 

Hehe.. Excited gak nak tunggu kemunculan bulan 3 ni.. nak plan ape agaknya kali ni ye.. bercuti mungkin? atau buat gathering ngan kengkawan.. pun best gak.. hehe.. Pray for it.. Thats all, adios.. 









Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥