December 28, 2010

Kecomelan Mereka...The Cutest Thing..





Siapakah si cantik manis ini. Cun melecun macam heroin citer hindustan. haha. Macam mane leh samakan dengan hindustan, sah sah la muka tu korea mari. Citer pasal korea untuk entry kali ini sangat menarik sebab awek cun di atas ni la pasangan baru si JANG WOOYOUNG kekasih hati saya, aigoo. Such a lucky person got wooyoung. Hikhik. Baru jer tengok press conference citer DREAM HIGH dan WOOyoung sangat kelakar & hilarious. He said "is it my turn already"??hahahaha. Jumping high to see woo said like that. MOST PERFECT GUY IN THE WORLD. Macam tengok gag concert pon ada..wah..xpayah tengok gag konsert, tengok wooyoung pon da release tension..haa..yg mane nak tengok press conference nie leh klik link nie. Panas panas lagi..



Sebenarnyer awek cun ni baru jer berumur 16 tahun. 16??adakah saya silap??tidak yer. Memang tak disangkal lagi memang umo baru setahun jagung da masuk music industry. Si cantik IU atau nama sebenarnya LEE JI-EUN ni mula bertapak dalam industri pada tahun 2008 lagi dengan album pertama bertajuk Lost & Found. Macam citer afdlin la plak Lost and Faun tu. Sekarang muncul dengan album baru 'REAL' dengan single terbaru bertajuk "Good Day'. Orangnyer sangat cute, manis, cantekkk, cunnn...



Yang saya sangat kesah and i care almost now she has took my boyfriend from me (Jang wooyoung). You have took the cuteness of woo from me!!!!Well, you two have a cuteness and now UNITED TOGETHER. Such a cute cute couple made up as far as i watch KDrama. LOVELY CUTE COUPLE WOO. I'm jealous right now =/

Nak tengok tak kecomelan mereka????now u will forget about WOOTAE for a second..haha...

IU

WOO At Dream High Photoshoot

Woo laugh & Iu smile=)

Woo stares at IU(~_~)

Isn't that too happy Woo??weee...cute cute *)


Dream High Press Conference...

@____@What can i say...u both cute..arghhhhhhhhhhh!!!!!!!!

No no no!!!!!you sleep at a shoulder of Woo..aishhhh...

So now all u have to do is waiting for this new upcoming series..hehe..can't wait anymore..owh..ALL the Hottest of Woo..please upload this drama on Youtube..hee..i need to watch it so eagerly..haha!!!must watch this...LOVE WOO 4EVER!!!

Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥