January 24, 2011

Kisah Hebat X-MEN




Superhero~

Wah.. seminggu da xbukak blog.. baru hari ni leh update ckit.. rindu facebook dan rindu pada dunia IT yang sangat canggih ini..huhu.. syahdu btol nih.. Ermm.. minggu lepas sempat jugak tengok muvie..bukan di pawagam tapi di umah..tonton cd jer.. nasib gambar cantek clear.. nak tau cite ape saya layan..haha..


Adakah saya ketinggalan baru tengok citer ni??hehe.. sangat best dan giler menarik untuk ditonton.. budak2 suke nih klu citer2 macam nie.. huhu.. memang best.. barisan pelakon memang ngetop di pasaran especially Hugh Jackman.. si macho kacak lagi tampan.. Love him.. hehe..

Hugh Jackman hero yang sangat dasyat lakonannyer.. mantap & sangat handsome.. uish DASYAT (petikan dari Nazmi RL) hee..

Awek wolverine, Kayla..

Antara barisan pelakon yang hebat:
  • Hugh Jackman
  • Liev Schreiber
  • Danny Huston
  • Will.i.am
  • Lynn Collins
  • Ryan Reynolds (The Proposal with Sandra Bullock) terkejut tengok aksi Ryan.. sebab body mantap sangat..haha..
  • Daniel Henney

Nak cer sikit pasal Daniel Henney.. korang biasa dengar tak??heheh..si hero kacak dari Korea yang penah blakon dalam My Lovely Samson dan terbaru The Fugutive: Plan B bersama Rain tu..haa..die pon blakon citer X-MEN nie..giler xmacho.. Si Daniel ni anak kelahiran Korean American mother and an American father of Irish.. fuhh..patotla kacak.. die jugak memang xboleh nak berbahasa korea.. macam mane tu..huhu.. nak ajar pon xbpe pandai nih..heheh.. yang mane xteruja dengan daniel tu confirm xde perasaan.. haha..

Si kacak Korean American Irish ^_~

Fuhh..agaknyer da ramai actor korea leh masuk Hollywood mengikut jejak langkah Lee Byung Hun dalam citer G.I Joe: The Rise of Cobra dan popular dengan drama IRIS nih..huhu..memang maju setapak lah mereka2 yang hebat nie.. fighting!!!

*Lee Byung Hun


--->>Papepon citer X-Men ni boleh kasi 5 bintang lah sebab memang cool, action movie, terbaikkk!!!


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥