January 31, 2011

Menarik Pasal B.O.L.A.


Teettt....suka tengok bola tak??apa komen anda tentang bola sepak Malaysia??pasukan kita boleh pegi jauh tak??hmm..dulu adala jugak layan bola ni tapi time World Cup jela..Bile dan di mana???5 ke 6 tahun yang lepas kot tengok bola..haha..Piala Malaysia??entah kenapa dari dulu lagi rasa macam xberbaloi jer layan bola kat Malaysia ni @___@ tapi kan tapi kan, sekarang sebut jer pasal bola mesti nak join tengok..kan kan..nak tengok pasukan bola sepak pilihan..kalau dulu hmm..Kelantan??xdela sibuk nak tengok, Malaysia??lagila..da tau corak permainan bola Malaysia..Kalau dulu mesti complaint ape ni main asyik jatuh jer, sikit2 kad kuning, sikit2 kuar padang..huhu..baik tdo dari layan bola..haha..suka2..

Tapi sekarang rakyat Malaysia da mula sibuk pasal bola..kenapa ek??sampaikan pihak kementerian pon bersungguh2 nak bawak pasukan Malaysia ke Sukan Commonwealth..WOW..kasi challenge negara lain..fuhh..
BOLA OH BOLA..
Pompuan pon minat bola ker??saya layan bola ker??heheh..bolehla..kadang2 syok jugak tengok bola nie..sekarang sibuk citer pasal goal keeper kiter, Khairul Fahmi yang handal menangkap bola walau jauh melantun ke gol lawan, tetap setia menyambut bola..memang salute bro..


Kalau dulu sebut bola mesti teringat David Beckham (opocot, David Beckham makan bola) haa, kan da melatah..haha..ape taknyer, package lengkap mengalahkan supermodel terkenal..Beckham ni bukan saja kacak dan semat tapi ada sepasang kaki emas (kaki emas ek??) yang handal main bola (^ ^,) weeee...ndak2 ada family yang cukup sempurna bersama Victoria..hmm..memang bertuah sape dapat bekas ketua pasukan England nie..


Macho man ^_^

Sangat2 stylo ini lelaki..punya anak2 yang cute miut..huuuuuu

Uiiiitttttttt, selingan jer..

Papepon sebenarnya post kali ini khas untuk pejuang2 Red Warrior sekalian beserta para penyokong semua..sekalung tahniah buat pasukan bola sepak negara khususnya negeri Kelantan yang sangat berjasa menaikkan balik nama Malaysia ke persada arena bola sepak negara..buktikan bahawa anda benar benar Red Warrior..WE SUPPORT YOU!!!hee..

Kepada peminat peminat bola, teruskanlah sokongan anda kepada bola Malaysia kerana setiap kegagalan pasti ada kejayaan..tanpa anda tiadalah bola di Malaysia ni..hehe..PEACE NO WAR!!!



---->>2gether we concur the world..yeayeahhhhhhh ^_~


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥