December 25, 2010

GERAM...grrrrrr...> MERRY Christmasss

JYP Nation~(Haa...look at WOO & Junsu..cute cute^ ^)

Emm..aRI nie terasa geram jer nak menulis..tapi hape yer..huhu..next week da xde kat umah..mahu berjuang mengejar kerjaya & cita cita..uhh..payah nyer nak dapat keje kalau dah berabad bersengkang mata meng'online kan diri tiada arah tujuan..owhh..i need smebody to love!!!JANG WOOYOUNG!!!I NEED U!!!HUHU..adui..marah ke geramm ke ape nie..nasib ni blog aku..suke suke aku la..haha..huhu..membebel untuk diri sendiri..wah..geram jugak bile da xtau nak buat ape kat umah..asyik2..tu asyik2 nie..heheh..borimmmm nyer...ada tak sesiapa nak join masalah saya..haha...bestnyer klu ada pakwe kaya raya mahu sponsor hidup saya yang sudah tak keruan...aduhhh..jom layan 2pm..

Ha ni lagi satu, bulan depan da xde umah xleh nk tengok JANG WOOYOUNG kat tb..online pon mungkin da xseberape nak online..huhu..kenapa kenapa & kenapa ya..enggak tahu saya gimana..redho & pasrah jela..kekadang keadaan yang memaksa kita jadi macam tuh..huhu..semoga ada balasan bagi yang sabar menunggu ye dak..haha..tunggu & tunggu yer adik adik..wah..da banyak nie membebel ikut hati..perasaan mau aja sambung lagi..tapi better i fullstops di sini..bisa pening aja kamu ya..haha..

Eh eh..lupe lak..mesti korang tertanya2 watpe la picture JYP Nation kat atas tu kan..haa..kn ke mood kte hari nie krismas..haha..don't forget....MERRY CHRISTMAS TO EVERYONE WHO CELEBRATE IT!! ESPECIALLY TO 2PM & BELOVED JANG WOOYOUNG~hohoho..santa come to town giving you a gift..enjoy holiday n hepi2 Christmas!!!
Until then, adios amigos..bubye..cayang kamu semua..tata titi tutu...


**Channie Hepy^^


Khunnie & Taec~


Junsu~


===Hik hik..WOOYOUNG the cutest Christmas gift...mmuuuuuu....(^^,)

---->>As always..Credit to It's 2PM hOTTEST..LOVe...


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥