August 21, 2017

Cuti Merdeka dan Hari Raya Korban




Assalamualaikum & Hi






Lamanya tak bersiaran.. Langsung tak berupdate pasal hari raya puasa hari tu.. haha.. Malas betul nak mencurahkan idea walaupun hanya dengan setitik kata kata dan gambar.. Mungkin sebab terlalu sibuk dengan perpindahan rumah bulan lepas dan terus mood down.. Banyak scroll blog blog orang jer.. lepas tu tutup.. hahah..

Tahun ni macam ada tak kene sikit sebab hari merdeka disambut sebelum hari raya haji.. hari ni merdeka esok dah raya haji.. hehe.. rasanya tak pernah dalam hidup sambut hari bersejarah dekat dekat macam ni.. ataupun memang dah lama sangat tak jadi macam ni.. hehe.. yelah, hari ni pakat sambut merdeka esok gotong royong buat ibadah korban kan.. mesti feeling lain macam tapi pada yang berkenaan jelah.. Macam saya tahun ni dedua hari tu disambut kat tempat kerja.. huhu.. naseb.. Jadi malam merdeka kat tempat kerja, hari raya pun kat tempat kerja.. Rasanya yang keje 24 jam dan shift dah biasa kot macam ni.. bukan saya sorang je.. haha.. redhooo jerlahh..

Jadi kepada sesape yang dah mula plan nak bercuti tu saya ucapkan selamat bercuti.. sonok yer bercuti terutama budak budak tu.. Sekolah pun dah start cuti minggu depan.. yahuu.. jalan tak jem!! hahah..

Akhir kata Selamat Hari Merdeka dan Selamat menjalani ibadah haji dan korban buat seluruh rakyat Malaysia.. Ucap siap siap sebab takot dah tak sempat nak post.. kahkahkah..



Have a nice day guyss!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥