March 08, 2017

Status Baru Whatsapp




Assalamualaikum & Hi



Sesape kat sini yang dah update whatsapp mesti dah tahu kan yang wasap dah bertukar wajah baru terutama bahagian statusnya yang dah jadi macam insta story.. sebenarnya insta story ni pun boleh dikatakan baru lagi dan bagi saya memang jarang lah nak guna insta story ni.. Ini kan lagi status baru dekat wasap tu yang dah jadi macam tak best nak update selalu.. Biasa klu bukak wasap mesti nak tengok status contact kita kan.. tapi sekarang sejak dah jadi insta story ni macam dah tak best lah nak buat status kita atau tengok status orang.. setuju tak?? macam dah jadi informal gitu sebab wasap ni kan memula nampak macam formal dan sesuai untuk chating kan.. 

Oleh kerana niat nak try guna status wasap baru ni saya pun dah try up satu gambar dekat wasap status semalam iaitu.. taraaa.. gambar Logan for the last film.. actually last film by Hugh Jackman berlakon sebagai watak Wolverine dalam Xmen.. huhuhu.. sedih seh tengok filem Logan lagi lagi part last dia mati tu.. macam tak best mutant boleh mati sedangkan diorang ni ada kuasa hebat kot.. tak tahulah pengarah sengaja nak tamatkan watak wolverine ni tapi memang dah tak best klu takde wolverine dalam Xmen dan klu ada pun Hugh Jackman dah tak pegang watak tu.. sobs sobs.. 




Goodbye Wolverine.. I Will Always Remember You.. 




Hugh Jackman Last Goodbye as Wolverine..



Hah tulah ceritanya pasal wasap status saya sekarang.. tapi lepas dah pandai guna ni sebenarnya takde lah lemah sangat penggunaan jenis insta story ni.. quite good la tapi kadang nak up status tu macam pk dua tiga kali sebab expired pun dalam masa 24 jam sebijik macam instagram.. klu dulu status wasap kita boleh kekal sampai bila bila kan selagi kita tak tukar.. hahah.. What do you say?? 



Dont forget to watch Logan final story k! Fighting!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥