June 14, 2013

Good Night!



Kaho Na Pyar Hai

Sebelum berlabuhnya tirai malam ni.. saya ingin mengucapkan selamat malam untuk semua pembaca2 blog yang masih segar bugar lagi.. yang masih tidak tido, yang tengah stress ngan nyamuk, yang tengah melayan anak kucing, yang tengah minum sambil dengar radio atau yang tengah melayan lagu hindustan macam saya?? .. Entah kenapa mood nak berblog datang pada malam ni.. mungkinkah kerana malam Jumaat?? hurmmm..


Na Tum Janoo Na Hum~~

Motif letak gambar dua pelakon cun dan hot ni ialah kerana saya sangat2 minat kan filem mereka berdua.. Kaho Na Pyar Hai.. Saje nak kongsi yang ni lah cerita pertama saya guna duit sendiri untuk beli cd filem ni kerana minat yang sangat mendalam.. tadi tweet2 menyuarakan pendapat kenapa dulu masa kecik2 selalu tengok citer hindustan yang best best kat tv tapi sekarang sume citer baru yang macam tengok takde perasaan pun nk tgk.. kenape??? Mungkinkah saya sudah tua untuk melihat gelagat2 pelakon baru yang banyak kearah tuuutttt atau pelakonnya yang berlakon ala kadar atau memang saya da takde taste nak tengok.. almaklum sekarang selere Kpop.. haha.. well.. jangan salahkan saya minat kpop sebab da takde benda nak minat.. haha.. ANyways.. I LOVE HRITIK&AMISHA FOREVER!!! FIGHTING!! this movie never get old for me.. Jom layan hindustan kawan kawan.. haha

Guud nite babehhhh!!!


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥