May 20, 2011

2PM | Boys Over Flower



Assalamualaikum & Hi





Yeah.. balik keje penat2 akhirnya terlerai sudah bila tengok video Real 2PM ni.. haha..so much love u know.. sampai da xtau nk comment ape kt youtube.. semua memang fanatik comment cun2 punyer..heheh.. mereka ni memang gila2 seronok la.. masing2 action tunjuk muka cute semuanya.. totally beautiful more than boys over flower gitu.. arghhh.. memang sonok bila tengok part Junsu hug Wooyoung.. Junsu ah, don't hug my Woo so much.. haha.. Chansung plak selalu main mata ngan Wooyoung.. haha.. memang gila2 lah.. suddenly da nak dekat abis tengok video tiba2 terlintas nak ada boypren and husband macam Junsu.. mimpi angan tak sudah la.. pejam mata 200 tahun pun memang sah xdapat suami macam Junsu.. haha.. serius handsome rambut baru Junsu.. Walaupun dihati tetap Wooyoung tapi tiba2 hati tergerak suka kat Junsu..hehe.. lelaki asia memang howt girls.. owhh.. cute giler..


Junsu new hair cut.. memang handsome lah..



Hepi2 oways.. yeah!!



Jom layan video gila2 diorang nih.. haha.. LOvahh 2Pm Oways Yaw!!!





Bubye..


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥