April 05, 2011

Hangat di ABPBH




Assalamualaikum & Hi






Masih belum terlewat untuk saya ucapkan tahniah buat pemenang2 Anugerah Bintang Popular Berita Harian.. Terima kasih tak terhingga kerana menjemput artis kesayangan, Anuar Zain membuat persembahan pada malam tersebut.. hehe.. Sangat cool dan happening nyanyian Anuar Zain semalam.. It's great.. love it!!!



Anuar Zain


Ada lagi jejaka hangat malaya.. hero cool dan kelakar, Zizan Raja Lawak yang sangat kelakar dan sweet apabila diberi tugas menjadi pengacara anugerah tersebut.. Kalau pengacara lain confirm jemu nak tengok.. haha.. dan tahniah untuk Zizan merangkul anugerah artis komedi lelaki popular mengalahkan kawan2 Raja Lawak lain.. Wa caya sama lu.. Akhirnya.. dapat tengok Zizan menang selepas Shout Awards aritu.. Harap2 Zizan tercalon lagi untuk tahun depan pegang anugerah pelakon filem atau drama plak.. ehehe.. hope so..







Yang lain2 nya xnak cerita panjang lah.. bcoz only this two guys i watch this show.. aaww.. bang nuar dan zizan jugak tetap no 1.. heheh.. bukan ape, bosan sebab pemenang yang sama je setiap tahun.. ada plak yang tak patut menang untuk kategori yang diberikan.. huhu.. What to say.. peminat yang undi kan.. kalau awards yang sebelum2 ni bleh tengok artis2 wanita seksi, kali ni isu tetap sama.. dah memang trend artis pakai seksi2.. huhu.. kadang2 menyampah pun ada..

Anyway, congrates for the winner, Shaheizy Sam for winning the title most popular star for the year 2010.. harap tahun depan ada muka2 baru lagi yang boleh dicalonkan untuk anugerah ini..



Mr Saheizy Sam



Tahniah untuk semua pemenang2.. Tahun depan cuba lagi.. mana tahu ada rezeki artis lain plak tahun depan ..hehe.. Okeh, see you next ABPBH.. fighting!!


p/s--->> Kekalkan Zizan jadi pengacara untuk mana2 anugerah






Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥